Postac: Alice, Alice i Alice / Śruba
Wysłany: Czw 25 Sty, 2007
Ja nie?mia3o chcia3bym przypomniea o propozycji profesji: 3owca tryfidów, zainspirowanego seri? o tryfidach oraz profesj?
krasnoludzkiego zabójcy trolli.
_________________ Alice in her party dressed to kill
She the thanks you turns away
She needs you like she needs needs her pills
To tell her that the world's okay
Postac: obecnie brak
Wysłany: Nie 10 Cze, 2007
Ostatnio zaniedlabalem Dziedzica Mroku. Zeby sie samozmotywowac do dalszej pracy tworczej w tym kierunku zapowiadam nowosci.
Postaram sie zeby wkrotce pojawily sie jakies nowe opisy krajow. W planach takze kolejna dodatkowa rasa - dampsy.
No i jeszcze wypadaloby zabrac sie za
planszowke w koncu, ale to dopiero jak wroce chyba (czyli juz nie az tak znowu dlugo...).
Wiesz, ja na swojej g3ownej stronie jak zapowiadam nowo?ci to potem musze sie t3umaczya po 10 miesi?cach , dlaczego to nie ma tego
i tamtego, i juz tyle osób u?mierci3em (nie mam czasu , by3em na pogrzebie - tutaj wpisz osobe - , przez najbli?szy miesi?c bedzie ?a3oba, i nie bede w
stanie sie za to wzi?a) , ?e sie powoli gubie, wiec radze ci - NIE ZAPOWIADAJ NOWO?CI :) ... chocia? mo?e ja jestem dziwny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum