Postac: Alice, Alice i Alice / Śruba
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 Hardkon
W skrócie - kilka fajnych punktów programu, czasem niespodziewanych (spontaniczne wspó3prowadzenie wielosferowych 'Czterech
pokoi'), smaczki gry g3ównej albo SMoczych Jaj. ?wietne miejsce, beznadziejna pogoda i strasznie k3ótliwi okoliczni - nie wszyscy, bo np. orgowie byli
naprawde w porz?dku. I gwó1d1 do trumny - ChLARP. czyli chlanie do zarzygania (siebie, ziemi lub s?siadów)
Generalizuj?c - taki wypad mo?na powtózya,
je?li naprawde bardzo sie nudzisz. Ja jednak sie ciesze, ?e sie skonczy3.
Z tego miejsca pozdrowienia dla wys3anników Wielosferu :)
Adminie - czekamy
na wrzucenie zdjea.
_________________ Alice in her party dressed to kill
She the thanks you turns away
She needs you like she needs needs her pills
To tell her that the world's okay
Postac: Case /Id
Wiek: 26 Dołączyła: 07 Kwi 2006 Posty: 1771 Skąd: rymuje się ze swąd
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008
Ja czekam te? na zmontowanie filmiku przed LARPem g3ównym (Slawek mowi ze ma nawet niezly material z tego).
Co do samego
konwentu - w sumie zgadzam sie z Aduialem w wiekszo?ci. Jak dla mnie ten wypad nauczy3 mnie, ?e taki lu1ny konwent w terenie nie jest za dobrym miejscem do
prowadzenia larpow - wiekszo?a ludzi wola3a sie napia piwka i i?a nad jezioro ni? graa. Dodatkowo praktycznie wszystkie punkty programu mia3y przez to obsów
w czasie. No nic i tak brawa dla orgów, ?e uda3o im sie nad tym zapanowaa i wszystkie punkty programu sie odby3y.
Hardkon- mam mieszane uczucia, ale nie spodziewa3em sie nadzwyczajnego ol?nienia, ot malutki konwent w biwakowej atmosferze, a
w3a?ciwie biwak RPG, na którym cz3owiek móg3by sie poczua nie na miejscu gdyby nie to ?e wiekszo?a osób by3a naprawde fajna i otwarta i nawet ogion okaza3
sie miea ludzk? twarz. Ciesze sie ?e pielgrzym by3 dobrym LARPem i najbardziej ?a3uje ?e nie zosta3em na grze g3ównej, wisielec by3 mocny, a klimat fajny
;)
Z tego miejsca pragne podziekowaa ekipie 40i4:
Case dzieki za to ?e: by3a? niezast?piona i uratowa3a? nam dupe, mi3e rozmowy przy
ognisku, cierpliwe znoszenie naszych wyczynów z zio3em i buczkiem na ChLARPIE oraz za to ?e masz si3e i entuzjazm do inicjatyw LARPowych
Bukins:
Dzieki za to ze podj?3e? sie trudnej roli goblina i podo3a3e?, za dru?ynowe picie browara, ?wietnie pije sie z twych r?k ;) Ogólnie równie? super rozmowy i
BANG *.*
Laudia: Wiesz co ? Dzieki tobie miedzy innymi zaczynam prowadzia monastyr (który i tak ?mierdzi trzewikiem :P), poza tym dostrczy3e? mnóstwa
strojów, super gra3e? goblina i jeste? pozytywnie pier**** i za to chwa3a ci.
S3awek: Nasz przystojny kamerzysta który dostarczy3 mi wie?ci prosto z
Gruzji i jako jedyny mai3 na tyle du?o w g3owie ?eby szybko zmya sie z ChLARPA. Równie? mi3o sie gada3o, szkoda ze tak krótko ;)
Wielkie dzieki
martwym noworodkom... ble ci?gle mi zosta3 niesmak po tych dowcipach...
Jeszce raz dzieki za bezinteresown? pomo0c i ?ycze powodzenia w dalszych
inicjatywach, a 4 pokoje wkrótce znajda sie na skrzynce u Case ;)
Postac: Alice, Alice i Alice / Śruba
Wysłany: Wto 02 Wrz, 2008
Cytat:
najbardziej ?a3uje ?e nie zosta3em na grze g3ównej, wisielec by3 mocny, a klimat fajny ;)
Gra by3a niez3a, aczkolwiek naprawde dziwi mnie, ?e wszystkim graczom chcialo sie 3azia i graa pomimo trwaj?cej ca3y dzien
ulewy.
A co do pokoi, to mam ju? kilka brzydkich pomys3ów:>
_________________ Alice in her party dressed to kill
She the thanks you turns away
She needs you like she needs needs her pills
To tell her that the world's okay
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum