Wysłany: Nie 23 Sie, 2009 Forum 40i4 po przenosinach
Forum wróciło po pewnym czasie. Niestety w związku z błędami przy imporcie mogą się pojawić błedy przy uzytkowaniu forum. Proszę więc o informacje w przypadku wszelkich zauważonych błedów poprzez wpis w tym temacie.
Błędy zauważone:
+ brak polskich znaków w starych postach - niestety to nie zostanie już zmienione
+ problem z wpisami do shoutboxa jako niezalogowany - zauważone
_________________ życie składa się nie tylko
Ostatnio zmieniony przez rotsap Sro 05 Maj, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Postac: Case /Id
Wiek: 26 Dołączyła: 07 Kwi 2006 Posty: 1771 Skąd: rymuje się ze swąd
Wysłany: Wto 25 Sie, 2009
Uwagi - gdy naciskam na posty nieprzeczytane wyswietla mi caly temat od początku zamiast zjechać od razu do postów nie przeczytanych (jak było kiedyś).
I te błędy ortograficzne to jednak masakra :/ Tyle naszej pracy z tekstami sie zjeba... Sławek jesteś jednak trupem po tym jak to dziś przejrzałam i nie byłam w stanie przeczytać opisu Stevena Sigala
Postac: obecnie brak
Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009
Przejrzałem uważnie cały temat "Coś więcej niż tylko strzelanka", a ciągle widzę, że mam tam nieprzeczytanego posta. Nie za bardzo wiem dlacego. Tylko ja tak mam, czy ktoś jeszcze?
I pytanie do Sławka - forum działa, a co ze stronką? Nie to, żeby mi się spieszyło, ale fajniej było jak była, niż jak jej nie ma.
To chyba tyle, było napisane, żeby zgłaszać, to zgłaszam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum